Personal Training

Wat is een personal trainer?

Een deskundig adviseur, met wie je samen een doelstelling nastreeft. Hij/zij is gespecialiseerd op het gebied waarin jij een personal trainer zoekt. De personal trainer adviseert, begeleidt en motiveert je als individuele sporter om gestelde doelstelling te realiseren. Elke Personal Trainer heeft zijn sterke en zwakke kanten. Het kan dus geen kwaad om eerst een vrijblijvende ontmoeting te hebben met de Personal Trainer voordat je met hem of haar in zee gaat.

Alleen of in een kleine groep?

Ken je mensen in jou omgeving waarmee je graag samen zou willen sporten, dan kan je natuurlijk ook als groep een Personal Trainer inhuren. Als groep kan je elkaar stimuleren en motiveren. En bijkomend voordeel is dat het tarief per deelnemer lager ligt dan bij 1-op-1 begeleiding. Uiteraard kan je nog steeds rekenen op intensieve en persoonlijke begeleiding van je Personal Trainer. Houdt er wel rekening mee wanneer je Personal Training wilt voor twee personen, dat de Personal Trainer zijn of haar aandacht moet verdelen en je iets minder persoonlijke aandacht krijgt.

Waar?

Acromion praktijkruimte, thuis op een paar vierkante meter, met je eigen fitnessapparatuur. Op je werkplek omdat je als ondernemer een volle agenda hebt. Heerlijk buiten of in het bos bij je in de buurt. Heb je een abonnement op een healthclub? Wij gaan met je mee.

 Interesse?

Geïnteresseerd dan kan je geheel vrijblijvend contact met Acromion opnemen via de contactgegevens op deze site. << Lees meer >>
Personal Training is maatwerk. Daarom vindt er altijd eerst een intake plaats om een persoonlijk plan voor jou te ontwikkelen.

TIP:

  1. Voel je goed bij de persoon die jou traint? Vergeet niet dat je veel tijd met deze persoon zal doorbrengen. Dan is het heel belangrijk dat het klikt.
  2. Is de trainer zelfstandig of is hij in dienst van een sportcentrum? Dit kan een groot verschil maken: een zelfstandig trainer moet zijn best doen om klanten tevreden te stellen om zo een inkomen te genereren, terwijl een trainer in dienst van een sportcentrum gewoon een salaris krijgt.
  3. Houdt de trainer zijn kennis up-to-date.