Off-season

Programma MAD4Sports Off Season Program

Klik hier om je aan te melden

Acromion “In beweging” en Roman Sports bieden gezamenlijk hun specialiteiten aan: hitting en beweging. Patt en Dene zorgen ervoor dat je goed voorbereid aan de start van het volgende seizoen komt. Het Off-Season programma is ideaal voor de spelers die deze winter (7 lessen) uitgebreid willen werken aan hun motoriek en swing, en net iets meer willen dan de basistraining. De trainingen worden op een plezierige, maar serieuze manier aangeboden. Van deze groep wordt dan ook wel meer inzet en focus verwacht.

Hitting en approach. Haal meer uit je swing door vanuit de basis aan het werk te gaan. Zo gaan we onder meer aan de slag met de balans, de voetplaatsing, positie van de handen en pitch herkenning. Door diverse drills, ‘motorisch leren’ en video analyse optimaliseren we zo de swing.

Bewegen en conditioning. Iedereen kent ze wel: sporters die goed kunnen bewegen, hard kunnen lopen, etc. Sporters waarbij eigenlijk alles makkelijk lijkt te gaan en die makkelijk van sport kunnen wisselen en daar ook nog meteen succes mee hebben. Vaak worden ze talenten genoemd, terwijl zij meestal alleen voorlopen op hun leeftijdsgenoten, doordat ze al op jonge leeftijd goed hebben leren bewegen. Goed bewegen, daar begint het in iedere sport mee en daardoor wordt het sporten een stuk makkelijker en leuker! En het mooie is: goed bewegen kan je leren! Wij doen dat door instructie, maar meestal dagen we je uit om zelf een oplossing te vinden. Of we laten je ervaren wat je doet en wat wel of wat niet voor je werkt.

VOOR WIE: Honkballers en Softbalsters van 9 t/m 17 jr. Aantal deelnemers: minimaal maximaal 12.

WAAR: Sportzaal Het Zand – Pauwoogvlinder 12-24 te Utrecht.

WANNEER: Woensdag 4, 11, 18, 25 november, 2, 9 en 16 december

TIJD: 18.00 – 19.50

KOSTEN: € 125,00 incl. BTW voor 7 lessen.

Klik hier om je aan te melden.

Geef een reactie