HB en SB School A’doorn

15,16,17 juli – Apeldoorn – 2018

De honkbal en softbal school is voor honkballers en softbalsters van 6 t/m 16 jaar.

Drie dagen lang honkballen / softballen op het complex van Robur’58. En onder begeleiding van o.a. (oud) topsporters. Met o.a. Patt Romney (Catching en Hitting), Emely Uytendaal (SB Pitching)

Kosten: de bijdrage voor het zomerkamp van 2018 is € 85,00 voor drie dagen. Losse dagen € 37,50

De inschrijving verloopt via het inschrijfformulier

Programma
Zo 15 juli – gooien/ vangen, catching en hitting
Ma 16 juli – fielding / catching / pitching en hitting
Di 17 juli – verdediging en aanval

Alle dagen zijn van 10.00 tot 16.00u.

Op alle dagen wordt er voor een lunch gezorgd.

meetandgreat

 

 

 

 

2015 meet-and-greet met Nederlands Team speler Stijn van der Meer. Wegens het succes in voorgaande edities is de kans zeer groot dat er ook dit jaar weer internationals van het Nederlands team aanwezig zal zijn voor een meet & greet.

Hieronder meer informatie over de honkbal en softbal school in Apeldoorn.

Honkbal en Softbal School 
Iedere zomer op 3 dagen rond de Series organiseert Robur’58 de driedaagse honkbal en softbal school. Drie dagen lang kan er worden gehonkbalt en gesoftbalt op het een van de mooiste complexen van Nederland. De school wordt o.a. begeleidt door (oud) topsporters.  Tijdens deze driedaagse werken we aan het aanscherpen van de honk- en softbal vaardigheden. Onze doelstelling is dat we de spelers iets mee geven, waar ze in het verdere seizoen, en ‘spelerscarriere’, profijt van hebben. Dat kan varieren van kleine tips in de swing tot verbeteringen in het voetenwerk: Alles is gericht op het ontwikkelen van vaardigheden, waardoor ze nog meer ‘FUN’ en enthousiasme in onze mooie sport krijgen.

Geef een reactie